Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (2.93 secunde)
Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Tircoveanu - Fili Rezerve: M. Contra, Seroni, Tiganasu, D. Croitoru, M. Roman I, M. Santos, Souza Silva, Lupeta Gaz Metan:
Ca s-a intalnit „in secret” cu Papa” sau ca i-a pupat Basescu mana”? ... Dar un material tendentios, cu adresa directa la cea mai inalta fata bisericeasca nu il pot justifica, oricat m-as chinui.
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
FCSB s-a apropiat la opt puncte de lider Liga I, sezonul 2021-2022 etapa a 23-a Au marcat: ... Pap - Braun, Dawa, Seroni, Tiganasu - Florescu, Edjouma, Papa - M.
Papa - Braun, D. Croitoru, Fili - M. Roman REZERVE: M. Contra, Patache, Tircoveanu, Lupeta, Dican, Mailat, Mateus Santos, Tiganasu, Tisdell ANTRENOR:
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
A fost un Mondial cam la fel de urat precum o femeie cu barba. ... Pana la urma, sa vezi coincidenta, Ronaldinho a dat-o in bara precum o face, de patru ori la rand, intr-o reclama celebra, dar buna de pacalit copiii care nu papa tot.
Te ingrijorezi la gandul ca ai putea ajunge, Doamne fereste, ca ei. ... Dar daca tot am facut si pentru ca n-are rost sa sterg randurile pe care probabil ca nu cei carora le sunt adresate le vor intelege, voi trece la o alta "durere" a zilelor noastre.
PSD-ul ala mare, rau, urat si corupt, ce hulit era el de Opozitia de la acea vreme! ... De voie, de nevoie, social-democratii de alta data pana-n varful sosetelor, vor trece, ca mieluseii care spera sa scape de taiere, la PD.
Toate veniturile generate de meci vor fi donate. Papa a cerut ca Rusia si Ucraina sa faca armistitiu pe perioada Pastelui.
Dar la romani intotdeauna legile au fost facute ca sa fie incalcate, nu respectate, asa ca ce sa ne mai mire lipsa de reactie a autoritatilor, care au intrat si ele in acest joc de a scoate masuri pe banda rulanta doar de dragul de a fi scoase si a vedea lumea ca avem activitate.
Criza politica de la Bucuresti, care pare inchisa, abia se deschide. Se trece de la hartuieli marunte - declansate de biletelul roz anuntat de dna Udrea si aratat in direct la TV de Basescu intr-o conferinta de presa - la mari chestiuni politico-constitutionale...
Alegerea lui Nicolas Sarkozy la conducerea Frantei, candva una dintre tarile-motor ale Uniunii Europene, nu este numai o schimbare pentru cinci ani, cat va dura mandatul sau la Elysée.
Intotdeauna trebuie sa stii sa o dai la intors, sa iti sustii "nevinovatia" chiar si atunci cand esti prins, sa te dai "rotund" ca ai coloana vertebrala, chiar si cand te apleci mai jos de... ... imediat treci la sanctiuni si represalii - asa se face in politichia mioritica.
Vestea care a dat peste cap Romania ieri - Patriarhul Teoctist a murit, nu a impresionat pe toata lumea la modul acela de compasiune, tristete, durere, soc. S-au gasit destui care sa spuna "huo", dupa cum citeam pe site-urile televiziunilor la sectiunea comentarii.
Ma refer aici la isteria declansata de tragedia abatuta peste o familie care traieste la limita dintre localitatile Constanta si Agigea. ... Delasarea lui si a celor din primarie, pentru ca nu au dus la bun sfarsit intentia de a crea o biobaza.
Began - Balasa, Ciobotariu, Tamas, Ispas - Aganovic, Paun, Matei, Junior - Safranko, Rondon. Rezerve: Gedo - Ninaj, Papa, Achahbar, Tudorie, I.Gheorghe, Dumitrescu, Dimitrov
Gheorghe, Achahbar, Ispas, Ciobotariu, Radoslav, Papa, Kocsis, Rondon Absenti: R. Varga, J. Rodriguez (accidentati) Antrenor: Cristiano Bergodi CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi - Janga, Petrila Rezerve:
Papa, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon, Tudorie Antrenor: Cristiano Bergodi FCU Craiova: Gurau - R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Dr.
Gheorghe, Papa, Achahbar, Rondon, N. Kocsis Antrenor: Cristiano Bergodi Hermannstadt: Letica - Antoche, Bejan, C. Ene - P. Medina, Sota, Limaj, Butean - P.
google-analytics.com